След историческия успех с второто място на Световната купа по шахмат

...
След историческия успех с второто място на Световната купа по шахмат
Коментари Харесай

Нургюл Салимова: Радвам се, че оценяват това, което правя

След историческия успех с второто място на Световната купа по шахмат малко след 19:30 часа нощес Нургюл Салимова се прибра.

„ Изморително – от 40 дни играя шах. Световната купа беше доста дълго съревнование. Финалът беше доста стресиращ “, сподели Салимова.

Въпреки умората и голямото психическо натоварване Нургюл е удовлетворена от представянето си и споделя, че всичко си е заслужавало. Сила са и давали нейните родители, предава Бтв.

„ Исках да дам най-хубавото от себе си, тъй като обичам да играя шах. Знам че съм надарена и в случай че се трудя, ще се показва добре - за себе си, за родителите ми, за страната ни. Просто желаех да играя добре за майка ми и татко ми, защото знам какъв брой доста ме обичат, а също по този начин и за баба ми и дядо ми, и другите ми баба и дядо “, добави тя.

Вярва, че с неизменност и дисциплинираност идната цел не е толкоз надалеч.

„ Много се веселя, че получавам такава поддръжка. Аз съм доста прочувствена последните дни и доста се веселя, че срещам такава обич и поддръжка от хората. Радвам се, че правят оценка това, което върша и се надявам, че ще продължа да го върша “, сподели още тя.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР